De tien beste wintersportgebieden

Fiss: Tiroler skigebied “Beste Ski Resort 2012″…

Serfaus-Fiss-Ladis in Tirol is uitgeroepen tot “Beste Ski Gebied 2012”. Er heeft de naam een meerderheid van de bijna 42.000 respondenten wintersport in de Alpen. Wat betreft de plaatsen in de top 5, maar Zwitserland heeft de leiding.

Op 7 November in Innsbruck in Tirol presenteert de resultaten van dit jaar “Beste Ski Resort” ranking. Omdat de winnaar komt het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis (Tirol) van de internationale enquête – voor de twee Zwitserse kuuroord Saas-Fee en de Aletsch Arena op nummer 2 en 3 Als onderdeel van het klanttevredenheidsonderzoek in het winterseizoen 2011/12 een totaal van 41 846 skiërs en snowboarders werden geïnterviewd in 55 top skigebieden in Oostenrijk, Duitsland, Italië, Frankrijk en Zwitserland voor hun tevredenheid en prioriteiten. Dit maakt “Beste Ski Resort” in de Alpen, het grootste en meest informatieve onderzoek over het onderwerp. Het klanttevredenheidsonderzoek zal verschijnen in een twee-jarige cyclus. Met Serfaus-Fiss-Ladis is een Oostenrijkse skigebied als de overall winnaar van te maken. Plaats een van de Tiroolse bereikt op het gebied van accommodatie / hotel-, passagiers-comfort, gemak en veiligheid op de pistes. De regio is ook gescoord met kind en gezin diensten, waarmee Serfaus-Fiss-Ladis al geplaatst in eerdere studies in de kopgroep.

Drie Zwitserse ski-resorts in de top vijf

Heb (3) met Saas Fee (nr. 2), de Aletsch Arena en Zermatt (4) maakte het drie Wallis skigebieden in de top 5. Alle drie gebruik van typische verwachtingen omtrent een skigebied in Zwitserland: beleef de natuur, authenticiteit en comfort, gecombineerd met een hoge mate van sneeuw en goede kwaliteit hellingen. Uiteraard waarderen deze kwaliteiten niet alleen de Zwitserse zelf, maar ook hun gasten, zoals blijkt uit het onderzoek. studie auteur Mike Partel legt uit: “We hebben eigenlijk alleen maar het advies van de wintersport en wat nog belangrijker is, recht op de berg. Het is gebleken dat de eisen voor ski-resorts en bergbanen aanzienlijk stijgen. Dus niet alleen de kwaliteit van het aanbod is van cruciaal belang tegelijkertijd toenemende eisen gelden voor de breedte en de flexibiliteit van het aanbod. “In toenemende mate belangrijk is een duidelijk standpunt: wie vertonen geen duidelijk profiel, het zal een harde tijd in de toekomst”, Een van alles weinig ‘is niet meer genoeg. Ons doel is om met het rapport begeleiding skigebied exploitanten, toeristische gebieden en wintersport, ‘zei Partel.

De tien meest populaire skigebieden in de Alpen: Tiroler skigebied “Beste Ski Resort 2012”

Bron: focus.de

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *